top of page
shutterstock_366442361.jpg

ABOUT MAJC

Nije Tajna krvavog mosta, ali kao i sve dobre priče naša je započela davne 1995. godine u strogom centru Zagreba nedaleko Krvavog mosta i Kamenitih vrata.

 

U malom poslovnom prostoru u središtu grada kroz godine smo kreativnim rješenjima, posvećenosti detaljima i željama klijenata postali pouzdan i poželjan partner najvećim imenima event industrije, retaila, dizajna uređenja interijera.

 

Najveći organizatori u event industriji prepoznali su u nama partnera koji brzom i kvalitetnom uslugom s fokusom na detalje pruža jedinstveno iskustvo klijentu.

 

Povjerenje svojih klijenata iz retail industrije opravdavamo na svakom projektu gdje nudimo kvalitetna, praktična vizualna rješenja i inovacije u njihovoj realizaciji.

 

Želje svojih klijenata pa i one najluđe pretvaramo u stvarnost prilikom dizajna i izvedbe uređenja interijera koristeći visokokvalitetna estetska rješenja.

 

Kroz individualan pristup svakom klijentu, korištenje isključivo najkvalitetnijih materijala uz svojstvenost u dizajnu i estetici postali smo nezaobilazan partner spreman na sve izazove koje stavite pred nas. I da, svjesni smo da stalna na tom svijetu samo mijena jest.....

bottom of page